Σεισμόσ Τώρα Κρήτη - Σεισμόσ Τώρα - Seismos Twra Sto Aigio Ais8htos Sthn A8hna / Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10), στο αρκαλοχώρι κρήτης.

Σεισμική δόνηση πάνω από 4 ρίχτερ. Πριν λίγο σημειώθηκε δόνηση 3,8 ρίχτερ, 4 χιλιόμετρα ανατολικά του αρκαλοχωρίου. Άλλος ένα σεισμός κούνησε την κρήτη. Νέος σεισμός σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης 21/10 στην κρήτη και συγκεκριμένα στο ηράκλειο. Δεν συνδέεται με τον σεισμό που προκάλεσε μεγάλες ζημιές πριν από .

Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10), στο αρκαλοχώρι κρήτης. Σεισμόσ Τώρα Κρήτη / Σεισμόσ Τώρα - Seismoi Live Seismos
Σεισμόσ Τώρα Κρήτη / Σεισμόσ Τώρα - Seismoi Live Seismos from lh5.googleusercontent.com
Αναφορές για ζημιές στη σητεία. Νέος σεισμός σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης 21/10 στην κρήτη και συγκεκριμένα στο ηράκλειο. Μετά τη δόνηση στην κρήτη σημειώθηκε σεισμός μεγέθους 4,4 στην κάρπαθο. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος 10 . Περιοχή του αρκαλοχωρίου ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός και μάλιστα σε ολόκληρη την κρήτη. Άλλος ένα σεισμός κούνησε την κρήτη. Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου.

Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το.

Άλλος ένα σεισμός κούνησε την κρήτη. Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το. Περιοχή του αρκαλοχωρίου ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός και μάλιστα σε ολόκληρη την κρήτη. Μετά τη δόνηση στην κρήτη σημειώθηκε σεισμός μεγέθους 4,4 στην κάρπαθο. Αναφορές για ζημιές στη σητεία. Νέος σεισμός σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης 21/10 στην κρήτη και συγκεκριμένα στο ηράκλειο. Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Σεισμική δόνηση πάνω από 4 ρίχτερ. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Δεν συνδέεται με τον σεισμό που προκάλεσε μεγάλες ζημιές πριν από . Πριν λίγο σημειώθηκε δόνηση 3,8 ρίχτερ, 4 χιλιόμετρα ανατολικά του αρκαλοχωρίου. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος 10 . Οι τελευταίοι σεισμοί στην ή κοντά στην κρήτη:

Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το. Άλλος ένα σεισμός κούνησε την κρήτη. Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10), στο αρκαλοχώρι κρήτης. Δεν συνδέεται με τον σεισμό που προκάλεσε μεγάλες ζημιές πριν από . Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη.

Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το. Σεισμόσ Τώρα - Seismos Twra Sto Aigio Ais8htos Sthn A8hna
Σεισμόσ Τώρα - Seismos Twra Sto Aigio Ais8htos Sthn A8hna from www.ieidiseis.gr
Μετά τη δόνηση στην κρήτη σημειώθηκε σεισμός μεγέθους 4,4 στην κάρπαθο. Δεν συνδέεται με τον σεισμό που προκάλεσε μεγάλες ζημιές πριν από . Περιοχή του αρκαλοχωρίου ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός και μάλιστα σε ολόκληρη την κρήτη. Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το. Άλλος ένα σεισμός κούνησε την κρήτη. Αναφορές για ζημιές στη σητεία. Πριν λίγο σημειώθηκε δόνηση 3,8 ρίχτερ, 4 χιλιόμετρα ανατολικά του αρκαλοχωρίου. Νέος σεισμός σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης 21/10 στην κρήτη και συγκεκριμένα στο ηράκλειο.

Οι τελευταίοι σεισμοί στην ή κοντά στην κρήτη:

Άλλος ένα σεισμός κούνησε την κρήτη. Περιοχή του αρκαλοχωρίου ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός και μάλιστα σε ολόκληρη την κρήτη. Πριν λίγο σημειώθηκε δόνηση 3,8 ρίχτερ, 4 χιλιόμετρα ανατολικά του αρκαλοχωρίου. Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το. Δεν συνδέεται με τον σεισμό που προκάλεσε μεγάλες ζημιές πριν από . Σεισμική δόνηση πάνω από 4 ρίχτερ. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Νέος σεισμός σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης 21/10 στην κρήτη και συγκεκριμένα στο ηράκλειο. Αναφορές για ζημιές στη σητεία. Μετά τη δόνηση στην κρήτη σημειώθηκε σεισμός μεγέθους 4,4 στην κάρπαθο. Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος 10 . Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10), στο αρκαλοχώρι κρήτης.

Σεισμική δόνηση πάνω από 4 ρίχτερ. Νέος σεισμός σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης 21/10 στην κρήτη και συγκεκριμένα στο ηράκλειο. Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το. Πριν λίγο σημειώθηκε δόνηση 3,8 ρίχτερ, 4 χιλιόμετρα ανατολικά του αρκαλοχωρίου. Αναφορές για ζημιές στη σητεία.

Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Σεισμόσ Τώρα : Σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας
Σεισμόσ Τώρα : Σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας from freegossip.gr
Νέος σεισμός σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης 21/10 στην κρήτη και συγκεκριμένα στο ηράκλειο. Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Δεν συνδέεται με τον σεισμό που προκάλεσε μεγάλες ζημιές πριν από . Αναφορές για ζημιές στη σητεία. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος 10 . Πριν λίγο σημειώθηκε δόνηση 3,8 ρίχτερ, 4 χιλιόμετρα ανατολικά του αρκαλοχωρίου. Μετά τη δόνηση στην κρήτη σημειώθηκε σεισμός μεγέθους 4,4 στην κάρπαθο. Περιοχή του αρκαλοχωρίου ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός και μάλιστα σε ολόκληρη την κρήτη.

Οι τελευταίοι σεισμοί στην ή κοντά στην κρήτη:

Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το. Σεισμική δόνηση πάνω από 4 ρίχτερ. Οι τελευταίοι σεισμοί στην ή κοντά στην κρήτη: Περιοχή του αρκαλοχωρίου ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός και μάλιστα σε ολόκληρη την κρήτη. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Δεν συνδέεται με τον σεισμό που προκάλεσε μεγάλες ζημιές πριν από . Άλλος ένα σεισμός κούνησε την κρήτη. Πριν λίγο σημειώθηκε δόνηση 3,8 ρίχτερ, 4 χιλιόμετρα ανατολικά του αρκαλοχωρίου. Αναφορές για ζημιές στη σητεία. Μετά τη δόνηση στην κρήτη σημειώθηκε σεισμός μεγέθους 4,4 στην κάρπαθο. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος 10 . Νέος σεισμός σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης 21/10 στην κρήτη και συγκεκριμένα στο ηράκλειο.

Σεισμόσ Τώρα Κρήτη - Σεισμόσ Τώρα - Seismos Twra Sto Aigio Ais8htos Sthn A8hna / Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10), στο αρκαλοχώρι κρήτης.. Νέος σεισμός σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης 21/10 στην κρήτη και συγκεκριμένα στο ηράκλειο. Άλλος ένα σεισμός κούνησε την κρήτη. Δεν συνδέεται με τον σεισμό που προκάλεσε μεγάλες ζημιές πριν από . Μετά τη δόνηση στην κρήτη σημειώθηκε σεισμός μεγέθους 4,4 στην κάρπαθο. Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10), στο αρκαλοχώρι κρήτης.

Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10), στο αρκαλοχώρι κρήτης σεισμός τώρα. Αναφορές για ζημιές στη σητεία.